On siistii, kun on nättii

Siisteyden ja puhtaanapidon merkitys on noussut viime vuosina entistä tärkeämmäksi jokaisen ihmisen arjessa. Puhtaanapidon vaikutukset heijastuvat yleisesti viihtyvyyteen sekä laaja-alaisesti niin ihmisten kuin ympäristönkin hyvinvointiin.

Työn jälki ja palvelun laatu kohtaavat

Meille tärkeää on, että työn jälki ja palvelun laatu kohtaavat ja olemme asiakkaillemme luotettava kumppani. On tärkeää, että asiakas saa haluamansa sovitussa aikataulussa. Yksi tärkeimmistä arvoistamme on vastuullisuus. Huolehdimme, että oman henkilöstömme hyvinvoinnin, osaamisen ja työn tekemisen prosessit ovat kunnossa. Olemme huomanneet, että asiakasyritystemme arjessa on erityisen tärkeää tarjota viihtyisä ympäristö heidän omille asiakkailleen ja henkilöstölleen. Asiakkaamme saavat meiltä monipuolista apua niin akuutteihin tilanteisiin, kuin myös pidempiaikaiseen puhtaanapidon tarpeeseen.

Nopeaa reagointia asiakkaan tarpeisiin

Panostamme työn ja projektien johtamiseen, joiden kautta varmistamme asiakkaillemme toimintavarmuuden ja kustannustehokkuuden. Pitkälle kehittyneet prosessimme ovat standardoituja ja kehitämme niitä jatkuvasti. Hyödynnämme työssämme ajantasaista digitaalista teknologiaa, joka auttaa meitä reagoimaan nopeasti.

Kestävillä ratkaisuilla pitkäaikaista hyötyä asiakkaalle

Osaava henkilöstömme huolehtii asiakkaidemme toimitiloista kokonaisvaltaisesti käyttämällä niihin sopivia tuotteita, siivousaineita ja välineitä. Tuotamme asiakkaillemme pitkäaikaista hyötyä laadukkaalla palvelulla. Käytössämme on joka vuosi päivitettävä laatu- ja ympäristökäsikirja, jonka mukaan toimimme. Esimerkiksi oikeanlaisella pesuaineiden ja kemikaalien asiantuntevalla käytöllä voidaan ehkäistä lian tarttumista tai bakteerien syntymistä pintoihin. Puhtaanapidolla on huomattava terveysvaikutus myös esimerkiksi sisäilman laatuun. Oikeanlaisella puhtaanapidolla voidaan vaikuttaa toimitilojen arvon säilymiseen.