SIIVOUSPALVELUT TAMPERE JA YMPÄRISTÖALUEET

Tarjoamme yrityksille monipuoliset ja kustannustehokkaasti suunnitellut yrityssiivouspalvelut. Toimialueemme ovat Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Sastamala ja Ylöjärvi. Teemme sekä perinteisiä yrityssiivouksia että vaativia erikoispuhdistuksia. Siivouspalveluvalikoimaamme sisältyvät muun muassa toimistosiivous,  porrassiivous, tuotantotilojen siivous sekä muiden toimitilojen siivous.

YRITYSSIIVOUS ALKAA AINA ALKUKARTOITUKSESTA

Perusteellisessa kartoituksessa käymme läpi siivottavat tilat, tilan käyttäjien tarpeet ja asiakkaamme omat tavoitteet. Käytämme työssämme luonnollisesti aina mahdollisimman ympäristöystävällisiä tuotteita.

Meille Gronlundilla palvelu tarkoittaa tahrattoman työnjäljen lisäksi jotain muutakin: aitoa asiakaslähtöisyyttä, välitöntä kommunikointia ja lupausten lunastamista, joka päivä.

Kerro meille, miten voisimme auttaa, niin teemme tarpeidenne mukaisen tarjouksen!

TARJOAMAMME YRITYSSIIVOUSPALVELUT

Toimistosiivous 

Ammattitaitoiset ja koulutetut puhtausalan ammattilaiset huolehtivat toimistojen ja muiden tilojen puhtaanapidosta. Tavoitteenamme on raikkaat ja puhtaat toimistotilat. Ylläpitosiivous räätälöidään aina tarpeidesi mukaan, sisältäen päivittäisen ylläpitosiivouksen ja ennalta sovitut erikoissiivoukset. Puhdas tila vaikuttaa suuresti työntekijöiden terveyteen ja tekemisen tehokkuuteen.

Tuotantotilojen siivous / teollisuussiivous

Tuotantotilasiivouksella pidämme tuotantotilasi kunnossa nykyaikaisin siivousmenetelmin ja välinein. Suunnittelemme tuotantotilasi siivouksen yksilöllisesti. Pyrimme välttämään häiriötä tilojen normaalin käytön aikana.

Myymäläsiivous

Onnistuneella myymäläsiivouksella on suuri vaikutus tilojen toimivuudelle. Myymäläsiivouksessa huomioimme oikeat siivousmenetelmät, -välineet ja -pesuaineet. Meille on hyvin tärkeää myymälässä asioivien asiakkaiden viihtyvyys. Siivojamme hallitsevat aseptiset työskentelytavat.

Terveydenhuoltotilojen siivous

Korkean hygienian siivouspalvelu varmistaa puhtaat ja turvalliset tilat kaikille käyttäjille. Olemme kouluttaneet henkilökuntamme toimimaan terveydenhuollon erityisvaatimusten mukaisesti. Tärkeintä on tiedostaa oikeat siivouksen työmenetelmät ja -välineet, sekä huomioida vaadittava korkean hygienian taso. Meillä on usean vuoden kokemus erilaisten terveydenhuoltotilojen siivouksesta (sairaalat, lääkäriasemat, hammaslääkäriasemat jne).

Asuinkiinteistöjen ja taloyhtiöiden porrassiivous

Porrassiivousta Tampere ja koko Pirkanmaan alueen taloyhtiöille ja yrityksille. Tilojen huolellinen puhtaanapito tarkoittaa pintojen oikeanlaista, ja riittävää puhdistusta, sekä suojausta. Porrassiivouksen perustana on ylläpitosiivous ja erikseen sovittavat suursiivoustyöt.

Ikkunoiden pesu

Ikkunoiden pesua peruspesusta aina haastavien ikkunoiden pesupalveluihin. Oikein valituilla työtavoilla ja välineillä saadaan hohtavan puhdas lopputulos. Meiltä onnistuu niin isojen kuin pienten ruutujen pesut.

Lattioiden peruspesu

Koneelliset lattioiden pesut ja vahaukset yrityksille. Asiakkaitamme ovat liikekeskukset, kaupat, koulut, päiväkodit ja muut vastaavat tilat. Kalustomme laatu sopii erinomaisesti julkisiin- ja liiketiloihin. Henkilökuntamme on hyvin perehdytettyä.

Kokolattiamattojen ja toimistokalusteiden pesu

Asiakkaat pitävät tiloista, joiden matot ja kalusteet ovat puhtaita. Kalustepesu ja mattopesu tehdään joustavasti paikan päällä häiritsemättä normaalia työskentelyä. Puhdistamme tilojen kokolattiamatot, porrasmato ja kalusteet kohentamaan yleisilmettä. Puhtaus vaikuttaa myös sisäilman laatuun ja yleiseen viihtyvyyteen.

Puhdastilasiivous

Puhdastilasiivous on tarkkuutta vaativa palvelua. Puhdastilojen puhtaanapito ja siivous kuuluvat osana puhdastilatyöskentelyyn. Puhdastilasiivoukset tehdään aina asiakkaan vaatiman tason mukaan. Meillä on tarjota osaava ja koulutettu henkilökunta puhdastilasiivoukseen.

Lentokonesiivous

Lentokonesiivous on normaalia siivousta raskaampaa työtä. Lentokoneensiivous tehdään nopeasti ja haastavissa tiloissa.

Toimitilasiivous

Siisti ja puhdas työskentelytila tarjoaa puitteet työssä viihtyvyyteen ja asiakaspalveluun. Meiltä ammattitaitoiset siivoojat kaikenkokoisiin yrityksiin ja toimitiloihin.

Teollisuussiivous, sekä teollisuuden koneiden ja laitteiden pesut

Teollisuuden erityispuhdistuspalvelut edellyttää oikeaa menetelmää, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Räätälöimme palvelumme aina tapauskohtaisesti yritysten tarpeisiin sopivaksi, ottaen huomioon eri teollisuuden alojen vaatimukset.

Muut lisäpalvelut

  • vartiointipalvelut
  • graffitien poistot
  • aula- ja kokouspalvelut
  • postitus- ja kopiointipalvelut
  • toimistotarvikkeet
  • vaihtomatot
  • saniteettitarvikkeet
  • lamppujen vaihdot ja pienet korjaustyöt

MIKSI YRITYKSEN SIIVOUSPALVELUT KANNATTAA TILATA MEILTÄ?

SIIVOAMME TEHOKKAASTI JA AMMATTITAIDOLLA

Työntekijämme ovat oman alansa ammattilaisia, jotka tekevät työnsä ripeästi ja perusteellisesti laadusta tinkimättä. Työnjohtajamme valvovat aktiivisesti siivouksen laatua ja johtavat siivoustyötä.

VAHVUUTEMME ON ASIAKASLÄHTÖINEN TYÖSKENTELY

Tunnemme ja tunnistamme asiakkaiden erilaiset tarpeet ja olosuhteet. Jokainen työnjohtaja tuntee erityisesti omat asiakkaansa ja näiden toimintatavat, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia siivoustyön laadusta tai käytännön toteutuksesta.

OLEMME AINA TAVOITETTAVISSA

Yhteistyö kanssamme on joustavaa ja saat meidät kiinni aina tarvittaessa. Meillä on kyky ja mahdollisuus mukautua nopeastikin asiakkaan liiketoiminnallisiin haasteisiin ja erikoistarpeisiin.

PANOSTAMME TYÖNTEKIJÖIHIMME

Arvostamme työntekijöitämme sekä heidän työtään, mikä näkyy suoraan palvelumme laadussa ja asiakastyytyväisyydessä. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme haluaa tehdä työnsä hyvin ja myös kokea onnistuvansa työssään. Tämän saavuttamiseksi huolehdimme työkyvyn ylläpitämisestä ja kehitämme jatkuvasti kannustavampaa työilmapiiriä.

TOIMIMME AINA LUOTTAMUKSEN ARVOISESTI

Me luotamme ja meihin luotetaan. Täytämme asiakkaalle annetun lupauksemme ammattitaitoisesti – pidämme kiinni sovitusta. Arvostamme avointa ja rehellistä yhteistyötä.

MEIDÄN KANSSA KAIKKI SUJUU!

Meillä on paljon tyytyväisiä, pitkäaikaisia yritysasiakkaita. Pyydä nyt tarjous ja liity heidän joukkoonsa!