Siivous on ollut erikoisalamme jo 30 vuotta


Gronlund Palvelut Oy on yli 120 siivous- ja tukipalveluiden ammattilaista työllistävä siivousyritys, joka on toiminut Pirkanmaan seudulla jo 30 vuoden ajan. Siivous on ollut erikoisalamme jo pitkään ja missiomme mukaisesti autamme asiakkaitamme menestymään.

 

Kaiken tekemisemme keskiössä on nyt ja aina ollut paras palvelu. Tarjoamme lisäarvoa yrityksille joustavilla, kustannustehokkailla sekä laadukkailla siivous- ja tukipalveluilla, joiden ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Jätä siis siivous ammattilaisille!

 

Toimialueemme ovat Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Sastamala ja Ylöjärvi. Palveluvalikoimaamme sisältyvät muun muassa toimistosiivous, porrassiivous, tuotantotilojen siivous sekä muiden toimitilojen siivous.

 

Toimintatapamme vahvuuksia ovat yksilöllinen siivouksen suunnittelu, avoin kommunikaatio ja pitkään kokemukseemme perustuva ammattitaito. Haluamme toimia vastuullisesti kaikilla osa-alueilla, niin yhteistyökumppanina, työnantajana kuin ympäristönkin kannalta. Nämä seikat ovat luotsanneet meitä kannattavaan kasvuun.

 

Yrityksen sydän, korvat ja kädet muodostuvat osaavasta henkilöstöstämme. Puhtaasti parasta palvelua on tapamme toimia ja lupaus, jonka haluamme lunastaa – joka ikinen päivä.

 Asioista on helppo sopia ja palautteen antaminenkin onnistuu ilman turhia kommervenkkeja.

 

– Koskiklinikka

 

» Pyydä tarjous yrityksesi toimitiloihin

Ota yhteyttä!
Puh. 03 253 1216