Yrityssiivous Tampere - Puhtaasti parasta palvelua

SIIVOUS ON OLLUT ERIKOISALAMME JO 35 VUOTTA

Gronlund Palvelut Oy on huolehtinut 120 ammattilaisen voimin kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä yli 35 vuotta. Siivous on ollut erikoisalamme pitkään ja missiomme mukaisesti autamme asiakkaitamme menestymään.

Gronlundin menestyksen salaisuus piilee tyytyväisissä asiakkaissa ja työntekijöissä. Jotta tällä alalla selviää, on yrityksellä oltava positiivinen työnantajamielikuva. Se syntyy muun muassa jatkuvasta toiminnan kehittämisestä ja ajassa mukana pysymisestä. Panostamme oleelliseen eli osaavaan henkilöstöön ja se näkyy asiakkaillemme korkean laadun palveluna.

Kaiken tekemisemme keskiössä on nyt ja aina ollut paras palvelu. Tarjoamme lisäarvoa yrityksille joustavilla, kustannustehokkailla sekä laadukkailla siivous- ja tukipalveluilla, joiden ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Siivouspalvelumme on aina asiakkaan näköinen ratkaisu – palvelumme ovat täysin räätälöitävissä asiakaskohtaisesti. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän yritykselle sopiva palvelupaketti!

Toimialueemme ovat Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Sastamala ja Ylöjärvi. Ylläpito- ja erikoissiivouskohteidemme skaala on laaja: siivoamme esimerkiksi myymälöitä, pankkeja ja palveluyrityksiä, liikekiinteistöjä, toimistoja sekä teollisuuden vaativia asiakaskohteita tehtaista laboratorioihin. Palveluvalikoimaamme sisältyvät lisäksi porrassiivous sekä korkean hygienian siivoukset terveydenhuoltotiloissa. Hoidamme ammattitaidolla kaikki vaativat erikoispuhdistukset ja tukipalvelut. Tahrattoman työnjäljen lisäksi lupaamme puhtaasti parasta palvelua, jota meiltä saat joka ikinen päivä.