Siivouspalvelu Tampere – Kokonaisvaltaista ja luotettavaa kumppanuutta

Arki tuo tullessaan yllättäviä tilanteita ja tarpeita, jolloin tarvitaan avuksi monipuolista palveluntarjoajaa. Asiakkaillemme on tärkeää, että puhtaanapidon kumppanilta saa monipuolista ja joustavaa palvelua.

Aina viihtyisät ja edustuskelpoiset tilat

Laadukas puhtaanapito varmistaa niin henkilöstön, kuin asiakkaiden viihtyvyyden. Palveluvalmis ja aktiivinen henkilöstömme huolehtii asiakkaiden tarpeista ja ennakoi myös tulevia tarpeita. Tuotamme siivoustyön ohella myös asiakkaiden toivomia lisäpalveluita. Lisäpalveluitamme on saatavilla nopeasti erilaisiin tarpeisiin, kuten ikkunan pesuun, tekstiilien ja mattojen puhdistamiseen ja jopa viherkasvien kasteluun.

Säännöllisyydellä säästöä

Varmistamalla säännöllisen puhtaanapidon voit säästää aikaa ja rahaa. Kun materiaaleja ja tiloja huolletaan, lisätään samalla niiden käyttöikää ja myös turvallisuutta. Tilojen asianmukaisella ylläpidolla voidaan vaikuttaa esimerkiksi vaaratilanteiden ennaltaehkäisyyn ja tilojen toimivuuteen. Puhtaanapito vaikuttaa myös toimitilojen aistiystävällisyyteen raikkaan sisäilman ja tilojen siisteyden kautta. Rakennusten sisäympäristöllä on siis suuri vaikutus henkilöstön hyvinvointiin sekä viihtyvyyteen ja lopulta myös sairaspoissaoloihin, työmotivaatioon, työhön sitoutumiseen.

Oikeilla lattianhoitomenetelmillä, hyvällä mekaanisella puhdistuksella sekä asiakaskohteisiin laadittavilla lattianhoitosuunnitelmilla ylläpidämme kiinteistön pintamateriaalien kuntoa sekä vähennämme merkittävästi lattioiden perussiivouksen tarvetta. Hienoon sisustukseen ja designiin panostaminen ei auta, jos on pölyt lattialla. Suunnitelmallinen ja riittävä siivous vaikuttaa toimitilojen hoitokustannuksiin.

Parempaa arkea räätälöidyillä palveluilla

Laadukkaan työn jäljen lisäksi varmistamme asiakastyytyväisyyttä räätälöimällä palvelut suoraan asiakkaan tarpeeseen. Suunnittelemme aikataulut yhdessä asiakkaan kanssa.

Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja anna auringon paistaa puhtaisiin ikkunoihin!

gronlundpalvelut.fi