Yritysten ikkunanpesut – tahrattoman puhdas lopputulos

Hiljalleen saapuva kevät on tuonut mukanaan auringon. Talven pimeyden jälkeen auringon säteet lämmittävät mieltä. Samalla lisääntyvä valo paljastaa myös talven jäljiltä pimentoon jääneitä tahroja sekä likaantuneet ikkunat. Puhtaat toimitilat ja kirkkaat ikkunat vaikuttavat yllättävän paljon asiakkaan mielikuvaan yrityksestä. Asiakkaan astuessa sisään yrityksenne toimitiloihin alkaa hänen mielessään muodostua mielikuva yrityksestänne ja hyvän ensivaikutelman voi luoda vain kerran.

Millaista mielikuvaa yrityksenne toimitilojen ikkunoiden puhtaus luo asiakkaillenne? Ikkunoiden puhtaus vaikuttaa koko julkisivun ulkoasuun ja sen myötä yrityksen imagoon. Puhdas ikkuna päästää myös valoa sisään eri tavalla kuin likainen ja luo ryhdikkään olemuksen koko toimitilalle. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii yritysten ikkunanpesuista Tampereella sekä lähikunnissa vaivattomasti.

Kuumin ikkunanpesusesonki on edessä ja parhaat ajat ikkunanpesuille varataan jo nyt. ”Ikkunoiden pesujen hintaan vaikuttaa ikkunoiden korkeus, ruutujen määrä sekä pääsy ikkunalle eli kuinka helposti ikkunat ovat saavutettavissa. Jos ikkunoiden pesuun tarvitaan nostinta, tuo se lisää hintaa”, kertoo erikoistöistä vastaava työnjohtaja Olli Holopainen. ”Pystymme toteuttamaan ikkunanpesuja kaikenlaisissa toimitiloissa, kuten tehtaissa, toimistoissa sekä kouluissa. Meillä on myös usean vuoden kokemus kirkkojen ikkunoiden pesuista.”, Olli jatkaa. Ota yhteyttä ja jätä yrityksesi ikkunoiden pesu ammattilaistemme huolehdittavaksi. Tahrattoman puhtaiden ikkunaruutujen lisäksi takaamme puhtaasti parasta palvelua.