Porrassiivousta Tampereella ja Pirkanmaan alueella

Asuinkiinteistöjen ja taloyhtiöiden porrassiivous pitää sisällään tilojen huolellisen puhtaanapidon.

Porraskäytävien osalta tämä tarkoittaan pintojen oikeanlaista ja riittävää puhdistusta, sekä suojausta.

Porrassiivouksen perustana on ylläpitosiivous ja erikseen sovittavat suursiivoustyöt.

Gronlund Palvelut tarjoaa monipuolista porrassiivousta asiakkaan tarpeisiin yli 35-vuoden kokemuksella.

Porrassiivouksen tavoitteena on viihtyisä ja turvallinen ympäristö.

Porraskäytävä ja muut yleiset tilat ovat taloyhtiön käyntikortti. Hyvin hoidetut tilat tuovat kiinteistölle lisäarvoa ja tarjoavat asukkaille viihtyisän ja turvallisen ympäristön asua.

Taloyhtiöiden siivoukseen voidaan sisällyttää suursiivoustyöt, kuten peruspesut, vahaukset, ikkunoiden pesut ja muut erikseen sovittavat palvelut.

Meillä on osaavat ja hyvin koulutetut ammattilaiset vastaamassa asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin.

Sopimuskohtainen ylläpitosiivoussuunnitelma.

Räätälöimme aina yhdessä asiakkaan kanssa taloyhtiökohtaisen ylläpitosiivouksen suunnitelman, jossa on mahdollista sopia myös vuosittaisista suursiivouksista.

Näitä ovat ylläpitosiivouksen lisäksi muun muassa ikkunoiden pesut, vahaukset, kerhotilojen, varastotilojen ja saunaosastojen perusteelliset puhdistukset.

Taloyhtiösiivous vaatii siivoustyön ammattilaisilta joustavuutta, ammattimaisuutta ja ennakointia esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelun myötä aiheutuviin muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin.

Porrassiivouksen hinta

Porrassiivouksen hintaan vaikuttaa esimerkiksi seuraavat asiat: toivottu siivoustaajuus, porraskäytävien määrä, kerrosten lukumäärä sekä mitä tiloja yleiset tilat sisältävät (sauna, pesutupa, varastot).

Kerrostaloja ja niiden rappukäytäviä on monenlaisia. Kustannusta arvioidaan myös pintamateriaalien perusteella sekä porrashuoneiden neliömäärillä.

Oleellisesti kustannuksiin vaikuttaa myös siivouspalvelun sisältö eli mitä toimenpiteitä yhdessä asiakkaan kanssa sovitaan tehtävän.

Työntekijämme ovat puhdistusalan ammattilaisia ja perehdytetty siivoamaan eri tilanteissa.