Asiakkaitamme

Tutustu asiakkaisiimme

Alma Manu: Erinomaista erikoissiivousta painotalossa

Alma Manu valitsi siivouspalveluiden tarjoajakseen Gronlund Palvelut vuonna 2013, jolloin uusi painotalo aloitti toimintansa Tampereen Sarankulmassa ja siivouksen laatua tahdottiin parantaa. Yhteistyö kattaa siivouspalvelut konttoreissa ja kaikkialla kiinteistön sisätiloissa. Lisäksi Gronlund Palvelut huolehtii nykyisin myös painokoneiden ulkopintojen ja itse koneiden puhtaanapidosta. Painokoneiden pesu vaatii erityisosaamista ja on edellytys koneiden moitteettomalle toiminnalle.

Lue lisää

– Väreistä ja paperipölystä aiheutuu meillä eniten epäpuhtauksia. Koneiden puhtaanapito onkin erityisen tärkeää painotyön laadun ja tuotantomme toimimisen kannalta. Konesiivouksesta huolehtii tiloissamme Gronlundin työpari, ja tehtävässä on aina ollut taitavat ja hyvät tekijät, kunnossapitopäällikkö Tero Lahtinen Alma Manusta kehuu.

Alma Manussa ollaan oikein tyytyväisiä Gronlund Palveluiden toimintaan myös kokonaisuutena. Painokoneiden erikoissiivousten lisäksi Alma Manussa annetaan kiitosta siivouksen hyvälle laadulle ja asiakkaan kannalta vaivattomalle yhteistyölle. Gronlund Palvelut huolehtii siivouksen ohella myös saniteettitarvikkeiden hankinnasta.

– Työn laatu on ollut erittäin hyvää koko yhteistyön ajan, ja kaikki on muutoinkin toiminut tosi hyvin. Saamani palaute on ollut pelkästään positiivista, Lahtinen sanoo.

Alma Manu Oy muodostuu Tampereella sijaitsevasta lehtipainosta ja tulostuspalvelukeskuksesta sekä varhaisjakelusta Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Lapissa. Yritys on osa Alma Mediaa.

Essity: Siistit tilat ovat turvallisuus- ja imagoasia

Essity-metsäteollisuusyhtiöön kuuluva Nokian paperitehdas valitsi Gronlundin palveluntuottajaksi erinomaisten referenssien sekä hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta.

– Gronlund Palvelut vastasi parhaiten odotuksiimme kaikilla sektoreilla. He osasivat tarjota tarpeidemme mukaisen palvelun ja pystyivät takaamaan työn jäljen, ostopäällikkö Harri Nieminen kertoo.

Lue lisää

– Palvelun taso on ylittänyt odotuksemme. Tiedonkulku on mutkatonta, koska oikeat ihmiset keskustelevat suoraa keskenään. Työn jälki on ollut erinomaista alusta lähtien.

Kun siivouspalveluista ei tarvitse huolehtia, voidaan Essityllä keskittyä omaan ydintekemiseen. Siisteys vaikuttaa omalta osaltaan myös työturvallisuuteen, erityisesti tuotantotiloissa.

– Tietenkin siistit tilat ovat myös viihtyvyys- ja imagokysymys. Meillä käy paljon vierailijoita ja on tärkeää, että voimme olla ylpeitä edustavista tiloistamme, Nieminen lisää.

Essity-metsäteollisuusyhtiöön kuuluvalla Nokian paperitehtaalla valmistetaan pehmopaperisia hygienia- ja kulutustuotteita. Gronlund Palvelut on hoitanut yrityksen kaikkien tilojen siivouksen vuodesta 2012 asti.

”Olen ollut yhteistyössä Gronlund Palveluiden kanssa vuodesta 2012. Alusta asti yhteistyö on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Tarvittaessa palveluun liittyvistä muutoksista on pystytty sopimaan hyvinkin joustavasti. Myös mahdollisissa ongelmatilanteissa asiat on pystytty ratkaisemaan hyvin ja asioista on voitu puhua molemmin puolin suoraan ja rehellisesti”

Jussi Loppinen, Kiinteistöpäällikkö, Cobbleyard Real Estate Oy

”Alma Media on Tampereen alueella käyttänyt jo useita vuosia Gronlund Palveluiden palveluita. Olemme olleet tyytyväisiä kanssamme työskentelevien henkilöiden palvelualttiuteen sekä joustavuuteen. Työt on kohteissamme hoidettu hyvällä ammattitaidolla.”

Jarno Lintunen, Tilahallintapäällikkö, Alma Media Oyj

”Perustuote on kunnossa. Laatu on sovitun mukaista. Mahdollisten reklamaatioiden hoito on esimerkillisen nopeaa ja niihin reagoidaan heti. Yhteydenpito on sujuvaa ja mutkatonta. Säännölliset kuukausipalaverit varmistavat hyvän yhteistyön ja palvelutuotteen kehittämisen sekä poikkeamiin reagoimisen. On myös paikka palautteen antamiseen. Miltään muulta saman palvelun tuottajalta en ole saanut vastaavaa palvelua.

Matti Leminen, Toimitusjohtaja, Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy