ASIAKKAITAMME

 

ESSITY: SIISTIT TILAT OVAT TURVALLISUUS- JA IMAGOASIA

Essity-metsäteollisuusyhtiöön kuuluva Nokian paperitehdas valitsi Gronlundin palveluntuottajaksi erinomaisten referenssien sekä hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta.

Gronlund Palvelut vastasi parhaiten odotuksiimme kaikilla sektoreilla. He osasivat tarjota tarpeidemme mukaisen palvelun ja pystyivät takaamaan työn jäljen, ostopäällikkö Harri Nieminen kertoo.

Palvelun taso on ylittänyt odotuksemme. Tiedonkulku on mutkatonta, koska oikeat ihmiset keskustelevat suoraa keskenään. Työn jälki on ollut erinomaista alusta lähtien.

Kun siivouspalveluista ei tarvitse huolehtia, voidaan Essityllä keskittyä omaan ydintekemiseen. Siisteys vaikuttaa omalta osaltaan myös työturvallisuuteen, erityisesti tuotantotiloissa.

Tietenkin siistit tilat ovat myös viihtyvyys- ja imagokysymys. Meillä käy paljon vierailijoita ja on tärkeää, että voimme olla ylpeitä edustavista tiloistamme, Nieminen lisää.

Essity-metsäteollisuusyhtiöön kuuluvalla Nokian paperitehtaalla valmistetaan pehmopaperisia hygienia- ja kulutustuotteita. Gronlund Palvelut on hoitanut yrityksen kaikkien tilojen siivouksen vuodesta 2012 asti.

Siivouspalvelut yrityksille - Puhtaasti parasta palvelua