Työllistämme jälleen nuoria kesätyöntekijöitä

Työllistämme jälleen nuoria kesätyöntekijöitä

Gronlund Palvelut on tänä vuonna mukana Nuorille töitä ja Vastuullinen kesäduuni –kampanjoissa. Kampanjoiden tavoitteena on varmistaa, että nuorille riittää laadukkaita kesätyöpaikkoja nyt ja tulevaisuudessa.

– Lähdimme erittäin mielellämme mukaan näihin kampanjoihin. Olemme gronlundilla työllistäneet nuoria kesätöihin jo vuosien ajan. Hienoa, että näiden kampanjoiden kautta yhä useampi voi löytää meiltä ensimmäiset työkokemuksensa, sanoo Gronlundin Palveluiden toimitusjohtaja Tiina Holopainen.

Perinteisten kesäsijaisten lisäksi Gronlund palkkaa nuoria kesätyöharjoittelijoita, joista osa on alle 15-vuotiaita. Usein alaikäisille nuorille on kesätyömarkkinoilla melko vähän tarjontaa, joten kesätyöharjoittelu on monelle ensimmäinen työkokemus ja tärkeä linkki työelämään. Moni työllistyy gronlundille myöhemmin koko- tai osa-aikaseksi työntekijöiksi.

Tutustu kampanjoihin osoitteissa:
http://www.nuorilletoita.fi/ ja http://www.kesaduuni.org/

Olemme valinneet vuoden 2013 kesätyöntekijät ja nuoret kesätyöharjoittelijat. Valituille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan meille töihin, täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä!