Gronlund palkittiin parhaana kesätyöpaikkana 2013

Gronlund palkittiin parhaana kesätyöpaikkana 2013

Gronlund Palvelut Oy palkittiin valtakunnallisessa Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa keskisuurten yritysten sarjassa parhaana kesätyöpaikkana 2013.

Puolueeton kilpailuraati päätti voittajan kesätyöntekijöiltä saadun palautteen perusteella, joita saatiin lähes 2 800 kesätyöntekijältä.

– Gronlund Palvelut Oy sai kesätyöntekijöiden antamassa palautteessa erittäin korkeat pisteet. Positiivista on myös yrityksen kasvu ja paikallisena toimijana pärjääminen kentällä, jolla toimii paljon suuria yrityksiä, perustelee kilpailun arviointiraadin puheenjohtaja Karlsten Slotte.

– Olemme luonnollisesti erittäin otettuja voitosta. Olemme panostaneet vahvasti hyvään esimiestyöskentelyyn ja positiivisten kesätyökokemusten tarjoamiseen, iloitsee Gronlund Palveluiden toimitusjohtaja Tiina Holopainen.

Vastuullisin kesäduuni -kilpailu oli Vastuullinen kesäduuni 2013 –kampanjan järjestämä. Kampanjassa oli mukana 174 työnantajaa, jotka ovat sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin: mielekäs työ ja kohtuullinen palkka, hyvä hakijakokemus, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Lue lisää kilpailusta osoitteessa www.kesaduuni.org.