Tule meille kesätöihin!

Tule meille kesätöihin!

Etsimme noin 15–20 kesätyöntekijää osaksi tiimiämme kesällä 2014. Kesätyö sisältää siivousta erilaisissa kohteissa Tampereen alueella.

Mitä ja kenelle:

Haemme aamuvirkkuja, innokkaita, täsmällisiä ja vastuullisia kesätyöntekijöitä. Useimmissa kohteissa työt alkavat jo kello 6 aamulla ja työt tehdään asiakkaan aikatauluihin sopien. Aikainen aloitus tarkoittaa myös aikaista lopetusta – sinulle jää siis aikaa myös nauttia kesäpäivistä. Pystymme myös tarjoamaan viikonloppuvapaita – voit siis suunnitella kesällesi myös muuta tekemistä kuin kesätyön!

Kesätyöntekijänä Gronlund Palveluissa opit asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä työskentelyä sekä kykysi organisoida vahvistuu. Näistä taidoista on sinulle varmasti hyötyä tulevaisuudessa!

Katsomme eduksi jos olet sitoutunut jatkamaan työtä tuuraajaan/ tarvittaessa töihin kutsuttavan työntekijän roolissa vielä kesäloman jälkeenkin. Pystymme tarjoamaan tunteja, jotka sopivat opiskeluiden ohelle. Kerro meille myös hakemuksessasi mahdollisuudesta aloittaa tuuraajana jo ennen varsinaisen kesälomakauden alkua.

Palkkaamme myös muutaman alle 18-vuotiaan kesätyöntekijän, koska haluamme tarjota mahdollisuuden ensimmäiseen kesätyökokemukseen “Tutustu työelämään ja tienaa” -kesäharjoitteluohjelman puitteissa.

Hakeminen:

Järjestämme huhtikuussa kesätyöpäivän toimistollamme (Hatanpään Valtatie 34, E-rappu, 2.krs) jolloin haastattelemme kaikki kiinnostuneet hakijat non-stop periaatteella.

Tule haastatteluun toimistollemme torstaina 10.4 klo 13–17 välisenä aikana ja lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi etukäteen osoitteeseen gronlundpalvelut@gronlundpalvelut.fi 1.4 mennessä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostin liitteenä ja nimeä tiedostot omalla nimelläsi. Muuta ilmoittautumista tai ajanvarausta kesätyöpäivään ei tarvitse tehdä. Ilmoitamme haastatelluille hakijoille päätöksestä sähköpostitse kahden viikon kuluessa haastattelusta.

Meillä on hyvä olla töissä: Vastuullinen kesäduunikampanja valitsi Gronlund Palvelut Oy:n vuoden 2013 vastuullisemmaksi kesätyönantajaksi keskisuurten yritysten sarjassa kesätyöntekijöiltä saadun palautteen perusteella! www.kesaduuni.org