Gronlund Palvelut haastaa startupit palvelujen digitalisointiin

Gronlund Palvelut haastaa startupit palvelujen digitalisointiin

Alihankinta_2017_logo_web_1417Gronlund Palvelut on mukana osana Alihankinta-messuja järjestettävässä AlihankintaHEAT-tapahtumassa. Teollisuus- ja startup-yritysten verkostoitumistapahtuma AlihankintaHEAT järjestetään messujen avajaispäivänä 26.9.

 

AlihankintaHEAT kokoaa yhteen teollisuusyrityksiä, ketteriä startupeja sekä valmistavan teollisuuden positiivisesta suunnanmuutoksesta kiinnostuneita asiantuntijoita ja päättäjiä.

 

Tavoitteena on löytää uusien toimintatapojen kautta todellisia ratkaisuja ja uusia näkökulmia yritysten ennakkoon esittämiin haasteisiin sekä luoda keskustelua synnyttävä ohjelmakokonaisuus Suomen johtavan messutapahtuman yhteyteen.

 

Gronlund Palvelut toimii tapahtuman yhtenä haasteyrityksenä ja edustaa tapahtumassa myös mukana olevia palvelualan yrityksiä. Sen tarjoama haaste startup-yrityksille on Gronlundin liiketoiminnan ja palvelujen kehittäminen digitaalisuuden avulla.

 

– Olen todella innoissani siitä, että olemme mukana tässä hienossa tapahtumassa. Vaikka mukana on paljon teollisuuden yrityksiä, sopii tapahtuma myös palvelualan tekijöille. Kyseessä on loistava tilaisuus päästä kehittämään toimintaamme aivan uudella tavalla. Digitalisaatio on vahvasti tulossa myös meidän toimialallemme, joten odotan mielenkiinnolla startupien meille tarjoamia ehdotuksia ja ideoita, kertoo Gronlund Palvelujen toimitusjohtaja Tiina Holopainen.

 

Ennen varsinaista tapahtumaa startupit kokoontuvat innovaatioleirille pohtimaan ratkaisuja yritysten haasteisiin. Syntyneet ajatukset ja ideat esitellään AlihankintaHEAT-tapahtumassa.

 

– Projekti startup-yritysten kanssa on lähtenyt hienosti liikkeelle. Uskon vahvasti, että yhteistyömme jatkuu myös messujen jälkeen. Odotan, että tuloksena saamme sekä konkreettisia työvälineitä palvelujemme kehittämiseen että uusia, hyviä kumppanuuksia, jatkaa Holopainen.