Työnjohtajamme varmistavat siivouspalvelumme laadun

Työnjohtomme ovat työntekijöitämme ja asiakkaitamme varten. Työnjohtajan tehtävänä on valvoa, että kohteen siivoustaso on sopimuksen mukaista. Kaikki työnjohtajamme ovat koulutettuja ja erittäin kokeneita oman alansa ammattilaisia. Työnjohtaja tekee asiakaskohteissa säännöllisesti laatukierroksia ja toimittaa kirjallisen laaturaportin asiakkaalle. Sovimme aina yhteistyön alkaessa asiakkaan kanssa, kuinka usein pidämme yhteisen laatupalaverin.

Työnjohtajamme rekrytoivat ja vastaavat siivoojiemme koulutuksesta ja perehdytyksestä. Työnjohtaja tapaa viikoittain omia työntekijöitään ja käy heidän kanssaan ajankohtaiset asiat, palautteet ja laadunvalvonnan tulokset läpi.

Käytämme työssämme digitaalisia ratkaisuja. Siivoojilla kulkee taskussa digitaalinen apuri AILI. Meidän tarpeisiimme kehitetty AILI on sovellus, johon saadaan talteen ja jaettavaksi kaikki tarvittava tieto siivottavasta kohteesta, se toimii työntekijän ja työnjohdon kommunikoinnin välineenä ja mahdollistaa myös niin sanotun hiljaisen tiedon säilymisen ja siirtymisen yrityksessä. AILIn ansiosta työntekijän ei tarvitse yrittää muistaa joka kohteen erityispiirteitä tai siivousaikatauluja. AILI kertoo, mitä kunakin siivouskertana on tehtävä ja auttaa vieläpä suorittamisessakin.