Hyvä siivooja on luotettu ihminen

Siivousfirman asiakkaan näkökulmasta ei ole se ja sama, millainen ihminen siivoaa yrityksen tiloja. Asiakas saattaa miettiä monia asioita: tekeekö siivoja sovitut työt huolellisesti? Tuleeko hän oikeaan aikaan? Toimiiko hän varovasti, kun hän siirtelee tavaroita yrityksemme tiloissa? Jääkö seiniin ja lattioihin naarmuja tai kolhuja? Eihän siivoja vaan varasta mitään? Onko hän asiallinen ihminen, jonka kanssa on helppoa kommunikoida?

Siivooja on luotettu henkilö. Tällä tehokkuutta korostavalla alipalkkauksen aikakaudella monet asiakkaat arvostavat siivouspalveluissa inhimillisyyttä ja pysyvyyttä. Jotta siivooja voi tehdä työnsä mahdollisimman hyvin, hän tarvitsee tuekseen oikeudenmukaisen työnantajan.

Gronlundilla on reilu tekemisen meininki. Tapaamme sanoa, että meillä siivotaan nurkatkin, ja työntekijämme tekevät hommia sellaisella tarkkuudella, johon robotit eivät pysty. Siivoojamme ovat ammattitaitoisia, oma-aloitteisia, itsenäisiä ja huolellisia. Jotta he jaksavat tehdä osin raskaankin työnsä kunnolla, meidän on pidettävä heistä mahdollisimman hyvää huolta. Tässä kiteytyy gronlundilaisuuden ydin: me välitämme toisistamme ja siitä, mitä teemme.

Vaikka kaikki tässä talossa työskentelevät ihmiset ovat omanlaisiaan persoonia, he sopivat joukkoon. Ratkaisemme ongelmia yhdessä ja tuemme työkavereita. Kun jollain on huono päivä, se huomataan ja sallitaan. Emme kilpaile tai kampita, jos joku tekee virheen. Hyvä henki auttaa meitä jaksamaan vaikeinakin aikoina. Pyrimme ottamaan ihmisten erilaiset elämäntilanteet huomioon, kun suunnittelemme töitä. Perehdytämme työntekijämme kunnolla, emmekä jätä ketään yksin. Uskomme, että kun meillä pyyhkii hyvin, sen huomaavat asiakkaatkin.

Haluaisitko mukaan tällaiseen työyhteisöön? Hyvä, sillä meillä rekrytoidaan juuri nyt! Hae meille töihin. Lupaamme, että Gronlundilla saat reilun ja oikeudenmukaisen työympäristön, kivat työkaverit ja pomot sekä työsuhde-etuja kuten ilmaisen kuntosalin käytön ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Laita rohkeasti hakemus tulemaan, osoite alla, niin keitetään kahvit ja jutellaan lisää.

https://gronlundpalvelut.fi/rekrytointi/