Alma Manu: Erinomaista erikoissiivousta painotalossa

Alma Manu valitsi siivouspalveluiden tarjoajakseen Gronlund Palvelut vuonna 2013, jolloin uusi painotalo aloitti toimintansa Tampereen Sarankulmassa ja siivouksen laatua tahdottiin parantaa. Yhteistyö kattaa siivouspalvelut konttoreissa ja kaikkialla kiinteistön sisätiloissa. Lisäksi Gronlund Palvelut huolehtii nykyisin myös painokoneiden ulkopintojen ja itse koneiden puhtaanapidosta. Painokoneiden pesu vaatii erityisosaamista ja on edellytys koneiden moitteettomalle toiminnalle.

– Väreistä ja paperipölystä aiheutuu meillä eniten epäpuhtauksia. Koneiden puhtaanapito onkin erityisen tärkeää painotyön laadun ja tuotantomme toimimisen kannalta. Konesiivouksesta huolehtii tiloissamme Gronlundin työpari, ja tehtävässä on aina ollut taitavat ja hyvät tekijät, kunnossapitopäällikkö Tero Lahtinen Alma Manusta kehuu.

Alma Manussa ollaan oikein tyytyväisiä Gronlund Palveluiden toimintaan myös kokonaisuutena. Painokoneiden erikoissiivousten lisäksi Alma Manussa annetaan kiitosta siivouksen hyvälle laadulle ja asiakkaan kannalta vaivattomalle yhteistyölle. Gronlund Palvelut huolehtii siivouksen ohella myös saniteettitarvikkeiden hankinnasta.

– Työn laatu on ollut erittäin hyvää koko yhteistyön ajan, ja kaikki on muutoinkin toiminut tosi hyvin. Saamani palaute on ollut pelkästään positiivista, Lahtinen sanoo.

Alma Manu Oy muodostuu Tampereella sijaitsevasta lehtipainosta ja tulostuspalvelukeskuksesta sekä varhaisjakelusta Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Lapissa. Yritys on osa Alma Mediaa.