Asiakkaat

Alma Manu: Erinomaista erikoissiivousta painotalossa

 

Alma Manu valitsi siivouspalveluiden tarjoajakseen Gronlund Palvelut vuonna 2013, jolloin uusi painotalo aloitti toimintansa Tampereen Sarankulmassa ja siivouksen laatua tahdottiin parantaa. Yhteistyö kattaa siivouspalvelut konttoreissa ja kaikkialla kiinteistön sisätiloissa. Lisäksi Gronlund Palvelut huolehtii nykyisin myös painokoneiden ulkopintojen ja itse koneiden puhtaanapidosta. Painokoneiden pesu vaatii erityisosaamista ja on edellytys koneiden moitteettomalle toiminnalle.

 • Lue lisää

  – Väreistä ja paperipölystä aiheutuu meillä eniten epäpuhtauksia. Koneiden puhtaanapito onkin erityisen tärkeää painotyön laadun ja tuotantomme toimimisen kannalta. Konesiivouksesta huolehtii tiloissamme Gronlundin työpari, ja tehtävässä on aina ollut taitavat ja hyvät tekijät, kunnossapitopäällikkö Tero Lahtinen Alma Manusta kehuu.

   

  Alma Manussa ollaan oikein tyytyväisiä Gronlund Palveluiden toimintaan myös kokonaisuutena. Painokoneiden erikoissiivousten lisäksi Alma Manussa annetaan kiitosta siivouksen hyvälle laadulle ja asiakkaan kannalta vaivattomalle yhteistyölle. Gronlund Palvelut huolehtii siivouksen ohella myös saniteettitarvikkeiden hankinnasta.

   

  – Työn laatu on ollut erittäin hyvää koko yhteistyön ajan, ja kaikki on muutoinkin toiminut tosi hyvin. Saamani palaute on ollut pelkästään positiivista, Lahtinen sanoo.

   

  Alma Manu Oy muodostuu Tampereella sijaitsevasta lehtipainosta ja tulostuspalvelukeskuksesta sekä varhaisjakelusta Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Lapissa. Yritys on osa Alma Mediaa.

  www.almamanu.fi

Koskiklinikka: Tiukat laatukriteerit täyttävää palvelua

 

Gronlund Palvelut vakuutti Koskiklinikan kilpailutuksessa vuonna 2012. Siivouspalveluista alkanut, hyvin sujunut yhteistyö on vuosien varrella laajentunut koskemaan myös muita palveluita.

 • Lue lisää

  – Gronlund huolehtii kaikkien neljän toimipisteemme siivouksesta. Lisäksi ostamme heiltä nykyisin remontti- ja varastomiespalveluita. Erityisesti varastonhoitajan tehtävä on meille merkittävä, sillä terveyspalveluiden päivittäisliikenne kulkee varaston kautta, kehittämispäällikkö Tiina Runne Koskiklinikasta kertoo.

   

  Terveydenhuoltoalalla laatukriteerit ovat erityisen tiukat ja toiminnan laatua seurataan tarkoilla mittareilla. Siksi myös siivouspalveluyritykseltä edellytetään erityistä tarkkuutta ja ammattitaitoa.

   

  – Panostimme yhteistyön aluksi huolelliseen perehdyttämiseen, ja se kannatti. Gronlundin laatutaso on pysynyt vuosien saatossa hyvänä, ja olemme muutenkin oikein tyytyväisiä saamaamme palveluun. Molemmin puolin toimivasta yhteistyöstä kertonee sekin, että monet Koskiklinikalla työskentelevät gronlundilaiset ovat viihtyneet tehtävissään pitkään, Runne sanoo.

   

  Koskiklinikka tekee mielellään yhteistyöstä toisen paikallisen yrityksen kanssa. Runne kiittää Gronlund Palveluita laadukkaan työn jäljen lisäksi erityisesti mutkattomasta ja joustavasta yhteistyöstä.

   

  – Meillä on avoin ilmapiiri ja epämuodolliset suhteet. Asioista on helppo sopia ja palautteen antaminenkin onnistuu ilman turhia kommervenkkeja.

   

  Koskiklinikka, Tampereen Lääkärikeskus Oy, on Pirkanmaan johtava yksityinen terveydenhuollon palveluyritys. Yritys tarjoaa sekä henkilö- että yhteisöasiakkaille monipuoliset yleis- ja erikoislääkäripalvelut, laboratorio- ja tutkimuspalvelut, työterveyspalvelut ja yksityissairaala Koskisairaalan palvelut.

  www.koskiklinikka.fi

SCA: Siistit tilat ovat turvallisuus- ja imagoasia

 

SCA-metsäteollisuusyhtiöön kuuluva Nokian paperitehdas valitsi Gronlundin palveluntuottajaksi erinomaisten referenssien sekä hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta.

 

– Gronlund Palvelut vastasi parhaiten odotuksiimme kaikilla sektoreilla. He osasivat tarjota tarpeidemme mukaisen palvelun ja pystyivät takaamaan työn jäljen, ostopäällikkö Harri Nieminen kertoo.

 • Lue lisää

  – Palvelun taso on ylittänyt odotuksemme. Tiedonkulku on mutkatonta, koska oikeat ihmiset keskustelevat suoraa keskenään. Työn jälki on ollut erinomaista alusta lähtien.

   

  Kun siivouspalveluista ei tarvitse huolehtia, voidaan SCA:lla keskittyä omaan ydintekemiseen. Siisteys vaikuttaa omalta osaltaan myös työturvallisuuteen, erityisesti tuotantotiloissa.

   

  – Tietenkin siistit tilat ovat myös viihtyvyys- ja imagokysymys. Meillä käy paljon vierailijoita ja on tärkeää, että voimme olla ylpeitä edustavista tiloistamme, Nieminen lisää.

   

  SCA-metsäteollisuusyhtiöön kuuluvalla Nokian paperitehtaalla valmistetaan pehmopaperisia hygienia- ja kulutustuotteita. Gronlund Palvelut on hoitanut yrityksen kaikkien tilojen siivouksen vuodesta 2012 asti. www.sca.com

   

Missiomme on yksinkertainen: Autamme asiakkaitamme menestymään.

Ota yhteyttä!
Puh. 03 253 1216

”Olen ollut yhteistyössä Gronlund Palveluiden kanssa vuodesta 2012. Alusta asti yhteistyö on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Tarvittaessa palveluun liittyvistä muutoksista on pystytty sopimaan hyvinkin joustavasti. Myös mahdollisissa ongelmatilanteissa asiat on pystytty ratkaisemaan hyvin ja asioista on voitu puhua molemmin puolin suoraan ja rehellisesti”

Jussi Loppinen, Kiinteistöpäällikkö, Cobbleyard Real Estate Oy

”Alma Media on Tampereen alueella käyttänyt jo useita vuosia Gronlund Palveluiden palveluita. Olemme olleet tyytyväisiä kanssamme työskentelevien henkilöiden palvelualttiuteen sekä joustavuuteen. Työt on kohteissamme hoidettu hyvällä ammattitaidolla.

Jarno Lintunen, Tilahallintapäällikkö, Alma Media Oyj