29.05.2020

Koronasiivous ja ylläpitosiivous tuovat turvaa työpaikoille

Korona on langettanut epävarmuuden ja turvattomuuden varjon työpaikoille. Toimistoissa, tehtaissa ja terminaaleissa tarvitaan nyt desinfiointisiivouksia enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Etätyöskentely on tyhjentänyt toimitiloja, mutta viimeistään nyt laadukkaan siivouksen merkitys on noussut merkittäväksi turvallisuustekijäksi työpaikoilla.

Lue lisää

19.05.2020

Hyvät vuorovaikutustaidot ratkaisevat siivousalan etätyöhaasteet

Siivousalalla etätyö on oikeastaan normaalia. Siivoojahan työskentelee etänä omista kollegoistaan ja esimiehistään. Senpä vuoksi siivousalalla hyvällä vuorovaikutuksella onkin iso merkitys, ja siinä puolestaan työnjohtajat ovat erityisen tärkeässä roolissa. Työn itsenäisyydestä huolimatta tämäkin työ on tiimityötä, eikä yksin tarvitse pärjätä.

Lue lisää

27.03.2020

Työnjohtajamme varmistavat siivouspalvelumme laadun

Työnjohtomme ovat työntekijöitämme ja asiakkaitamme varten. Työnjohtajan tehtävänä on valvoa, että kohteen siivoustaso on sopimuksen mukaista. Kaikki työnjohtajamme ovat koulutettuja ja erittäin kokeneita oman alansa ammattilaisia.

Lue lisää

27.01.2020

Ennakoivan työterveyshuollon merkitystä ei pidä aliarvioida

Kun puhutaan työn tuottavuudesta millä tahansa alalla, on työntekijöiden hyvinvointi silloin keskeisessä roolissa. Työntekijän työhyvinvoinnin tukeminen tukee paitsi yksittäisen työntekijän työn imua, se myös vaikuttaa positiivisesti työantajamielikuvaan, yrityksen tulokseen ja asiakastyytyväisyyteen. Siivousalalla vaatimukset ovat kasvaneet. Enää ei riitä se, että siivooja tekee työnsä ammattitaitoisesti ja täsmällisesti. Asiakkaat odottavat siivoojalta myös korkeatasoista vuorovaikutusosaamista ja miellyttävää habitusta. […]

Lue lisää